Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πανηγυρι 2011

Το γνωστο σε ολους πλεον "Πανηγυρι" ανοιξε χθες για μια ακομα χρονια τις πορτες του στους μαθητες. Οι μαθητικες κοινοτητες του Κολλεγιου Αθηνων και του Κολλεγιου Ψυχικου, συνεχιζοντας μια παραδοση 43 χρονων ενωσαν για ακομη μια φορα τις δυναμεις τους, με σκοπο την συγκεντρωση χρηματων για φιλανθρωπικους σκοπους αλλα και την ψυχαγωγια ολων! Το τερπνον μετα του ωφελιμου λοιπον!
Συναυλιες

 , αθλητικες εκδηλωσεις, θεατρικες παραστασεις, χοροι, ομιλιες, διαγωνισμοι, show, ακομα και τουρνουα ηλεκτρονικων παιχνιδιων εχει το προγραμμα των φετινων εκδηλωσεων.
Χθες η ημερα περιλαμβανε το show των παιδιων του Γυμνασιου με χορο και πολυ κεφι και τις εξωτερικες συναυλιες που εγιναν στο χωματινο γηπεδο του Κολλεγιου και μαζεψαν αρκετο κοσμο. Αλλωστε ειναι ενα event που σταθερα καθε χρονο εχει επιτυχια! Επισης εγιναν συναυλιες στην μπουατ, πολλοι διαγωνισμοι και ο Θεατρικος Ομιλος του σχολειου ανεβασε το εργο του Αριστοφανη "Ορνιθες"!
 

 
Φωτογραφια απο τις εξωτερικες συναυλιες

Σημερα ειναι η μεγαλη μερα του Πανηγυριου! Αξιζει να πατε προς την ταβερνα, οπου θα βρειτε να κατσετε και να γευτειτε πολυ ωραιες γευσεις και να παρετε και δυναμεις, αξιζει να επισκεφτειτε την βιβλιοθηκη με λογοτεχνικα βιβλια σε προσιτες τιμες! Για τα μικρα παιδια λειτουργει παιδοτοπος, ασφαλης και καθαρος! Μπορειτε να περασετε και να δειτε τις αθλητικες εκδηλωσεις που θα βρισκονται σε εξελιξη στα γηπεδα, μεχρι τις 7 η ωρα το απογευμα! Παραλληλα θα υπαρξει διαγωνισμος DOTA και PRO EVOLUTION SOCCER για οσου
 ς πιστευουν οτι ειναι καλυτεροι και μπορουν να κερδισουν! Καθ' ολη τη διαρκεια της ημερας θα υπαρχουν διαφορες συναυλιες στην μπουατ! Το απογευμα θα υπαρξουν διαφορες πολιτιστικες εκδηλωσεις, αφιερωματα και παραστασεις, που αξιζει να δειτε και μην χασετε τον διαγωνισμο καραοκε που θα γινει στις 7! Η σημερινη μερα κλεινει με το γνωστο "Σαββατοβραδο" οπου οπως αναφερεται και στην επισημη ιστοσελιδα του πανηγυριου "Τα σκαλιά του Μπενακείου φέτος θα μετατραπούν σε ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο είστε όλοι προσκεκλημένοι! Λάμψη, μουσική και θέαμα!" Ενας ομορφο
ς επιλογος σε μια ομορφη μερα, ενος ομορφου πανηγυριου!

Η επισημη ιστοσελιδα του Πανηγυριου: http://panigiri2011.gr/

Πανηγυρι radio: http://www.ustream.tv/channel/panigiri-2011-radio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου