Κυριακή 15 Μαΐου 2011

1o Gatoulis Camp


Mε απολυτη επιτυχια ολοκληρωθηκε το 1ο Gatoulis Camp, το οποιο διοργανωσε ο ΣΥ.ΜΟ.ΦΕ. στις κατασκηνωσεις ΚΟΡΕΛΚΟ, το διημερο 14-15 Μαϊου, στον Καλαμο Αττικης, σε συνεργασια με διαφορους φορεις!

Το μοτο…πολιτιστικο αυτό διημερο ειχε ως κεντρικο του θεμα την μοτοσυκλετα, με προβολες ταινιων μικρου μηκους, σεμιναρια ασφαλους οδηγησης, εκθεση φωτογραφιας, δημιουργικα εργαστηρια για μικρα παιδια, όπως και συναυλια με τους No Offense και πολύ μουσικη από DJ!
           Φτανοντας στις εγκαταστασεις το πρωι του Σαββατου δεν μπορεσαμε να μην εντυπωσιαστουμε από την καταπρασινη τοποθεσια στην οποια βρισκοντα και την απιστευτη θεα που εχουν στον Ευβοικο κολπο.

Οι ανθρωποι του ΣΥ.ΜΟ.ΦΕ μας καλωσορισαν, μας βοηθησαν σε ότι χρειαστηκαμε για να βολευτουμε στο χωρο και αφου στηθηκε η σκηνη της βραδυνης συναυλιας, κατεβηκαμε στην παραλια για βολτα.

Αργοτερα παρακολουθησαμε ένα από τα δημιουργικα εργαστηρια στα οποια πηραν μερος αρκετα μικρα παιδια, ζωγραφιζοντας και παιζοντας. Παραλληλα διεξαγονταν και σεμιναρια και προβολες ταινιων, όπως και η εκθεση φωτογραφιας που ηταν ανοιχτη στο κοινο ολη την ημερα.

Το βραδυ οι No Offense μας εκαναν μια βολτα από τις αρχες του ’70 μεχρι και σημερα, παιζοντας μεγαλες επιτυχιες και διασκεδαζοντας το κοινο, χαριζοντας του μια rock βραδυα. Στο τελος της συναυλιας ο ΣΥ.ΜΟ.ΦΕ τιμησε τα μελη του συγκροτηματος δινοντας τους αναμνηστικα μεταλλια για την παρουσια τους.

Στη συνεχεια ο DJ επαιξε μουσικη, συνεχιζοντας στο ιδιο υφος, με τη βραδυα, παντως να κλεινει, με συγκεντρωση εκτος προγραμματος, οπου μαζευτηκαμε στον χωρο του εστιατοριου και μας βρηκαν οι πρωτες ακτινες του ηλιου, τραγουδωντας λαικα, υπο τους ηχους του μπουζουκιου και της κιθαρας!

Το πρωι της Κυριακης, ηταν αφιερωμενο σε ξεκουραση, αφου η προηγουμενη μερα ηταν εξαντλητικη για ολους. Ξυπνησαμε, μαζυετηκαμε ολοι στο χωρο προβολης ταινιων, συζητησαμε και πηραμε μερος και στην κληρωση, στην οποια οι 2 νικητες, κερδιζαν δωρεαν οδικη βοηθεια, για ένα χρονο! Μετα από αυτό, το μεσημερακι, πακεταραμε, ευχαριστησαμε τους διοργανωτες και ξεκινησαμε το ταξιδι της επιστροφης!

Ηταν ένα παρα πολυ ενδιαφερον διημερο, στο οποιο ειδαμε και μαθαμε αρκετα πραγματα και γνωρισαμε ανθρωπους, που κανουν κατι επειδη το αγαπανε και όχι επειδη εχουν καποιο προσωπικο κερδος από αυτό. Είναι ευχαριστο να ξερουμε ότι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι στις μερες μας που συνδυαζουν τα χομπι που τοσο αγαπανε, ετσι ώστε να μας βοηθησουν να ταξιδεψουμε μαζι τους στα ξεχασμενα αλλα πανεμορφα μερη της Ελλαδας και υπενθυμιζοντας μας πως ο,τι και αν κανεις πρεπει να το κανεις με μερακι αλλα και προσοχη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου